nlendeit +31652203171 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Arrangementen

Bij ons kan je de volgende arrangementen boeken.

  • Abruzzo-Le Marche arrangement

Frans & Carolien, van B&B Casa dei Colli in Mergo (Le Marche) en wij, Nicole en Marco van B&B Dolce Far Niente in Penne Abruzzo), zijn de gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B’s.

Wij bieden je een uniek combinatie-arrangement om van de tijdens een reis van deze twee prachtige regio’s te genieten. We hebben allerlei tips om deze twee prachtige regio’s te ontdekken en natuurlijk om culinair te genieten in restaurantjes in de omgeving van de B&B’s. Wat denk je van het prachtige Sibillini gebergte in Le Marche? Of van de schitterende Campo Imperatore in Abruzzo?

Je kunt bijvoorbeeld vliegen met Ryanair vanaf Brussel-Charleroi of Düsseldorf-Weeze naar Pescara en je begint je vakantie bij Dolce Far Niente. Je geniet dan van het prachtige Abruzzo. Vervolgens reis je naar Casa dei Colli via de kust of door het ‘binnenland’ naar het Monte Sibillini gebergte en Ascoli Piceno waar de fantastische regio Le Marche op je wacht. Terug vlieg je dan vanaf Ancona.  Andersom kan ook. Je kunt dan vliegen vanaf Düsseldorf-Weeze naar Ancona en terug vanaf Pescara. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf een andere luchthaven vliegen (bijvoorbeeld Rome-Fiumicino) of met de auto te reizen. In principe is alles mogelijk

Kom het met eigen ogen bekijken! Wij beloven jullie een geweldige vakantie met al het moois van beide regio’s!

Neem contact op met een van de B&B’s, informeer naar de prijzen en mogelijkheden van dit combi-arrangement en geef je wensen aan. Wij regelen het verblijf bij beide accommodaties met een leuke korting!

https://benbdolcefarniente.com/contact/

Neem ook gerust een kijkje op de website van B&B Casa dei Colli:  www.casadeicolli.com

  • Kookworkshop

Deze kookworkshop wordt verzorgd door Graziella Altobelli (een Italiaanse ‘nonna’) die je in een dagdeel de heerlijkste Italiaanse/Abruzzese gerechten leert maken gezellig samen bij onze B&B. ‘Samen koken en eten’, de kern van La dolce vita! Meer weten? Vraag het ons!