nlendeit +31652203171 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Over ons

B&B Dolce Far Niente staat op een prachtige heuvel met enerzijds uitzicht op het Lago di Penne en de Majella en anderzijds op het stadje Penne. Een olijfgaard met ca. 70 bomen bevindt zich achter het huis. Op ons land staan verder enkele walnotenbomen en diverse fruitbomen. Om het huis bevinden zich verschillende zitjes waar je in het zonnetje kunt genieten van het prachtige uitzicht. In de zomer kun je de schaduw van de olijfbomen opzoeken.

Onze accommodatie kleinschalige accomodatie (max 8 gasten) is rustig gelegen op enkele kilometers afstand van het levendige dorp Penne. Van hieruit ontdek je wat de streek Abruzzo allemaal te bieden heeft. Zo kun je cultuur snuiven in de steden Chieti of Teramo, een bezoek brengen aan de pittoreske dorpjes Loreto Aprutino of Farindola, genieten van de prachtige natuur, wandelen op de Campo Imperatore, lekker shoppen in Pescara of in de outlet in Citta St. Angelo en naar het strand van Pineto, Silvi, Montesilvano of Pescara. Bovendien kun je culinair genieten van de heerlijke Italiaanse keuken en de overheerlijke wijnen uit de omgeving.

Iedere ochtend serveren wij een vers ontbijt op ons gezellige terras of in onze cantina.

Natuurlijk kun je  ook genieten van de Italiaanse keuken in één van de vele restaurantjes in de omgeving; wij reserveren graag een tafel voor je. En wil je een avond niet “uit eten”,  dan kun je gebruik maken van de keuken in onze cantina om een eigen maaltijd te bereiden.