nl +31652203171 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Nieuwsbrief 39, feb.2022

Eind april ontvangen we onze eerste gasten. We hopen voor hen, maar natuurlijk ook voor onszelf, dat zij ook écht kunnen gaan komen. De afgelopen twee jaar waren voor april/mei alle reserveringen geannuleerd, dus voor sommigen wordt het hun 3e poging om in die periode naar onze B&B te komen.

In het voorseizoen plannen wij altijd onze arrangementen. We blijven positief, dus ook voor dit jaar staan er weer een aantal leuke arrangementen op de planning, t.w.:

  • 6-9 mei fitvakantie
  • 13-20 mei culinaire vakantie
  • 3-6/10 juni schildervakantie

Zoals jullie zien is er voor elk wat wils 😉

Ben je sportief en wil je actief bezig zijn en daarnaast ook lekker verwend worden met heerlijk eten, lekkere wijntjes en veel gezelligheid, geef je dan op voor onze fitvakantie van 6-9 mei. Onder leiding van Madelon Smit wordt er een afwisselend programma afgewerkt: 5 verschillende sportlessen en voor de liefhebbers een fietstocht met elektrische mountainbikes.

We hebben nog 4 plekjes voor dit arrangement beschikbaar.

Van 13-20 mei organiseren wij onze populaire kookweek/culinaire vakantie. Iris, onze kookjuf, stelt in overleg met ons mooie, gevarieerde menu’s samen. We gaan met elkaar actief aan de slag in de keukens. Een workshop zelf pasta maken zit ook in het programma. Verder gaan we een avond uit eten in een plaatselijk restaurant; hier maken we kennis met de echte Abruzzese keuken. Naast veel koken proberen we de deelnemers ook wat te laten zien van de omgeving. Zo maken we een excursie naar de prachtige hoogvlakte, de Campo Imperatore; kunnen de liefhebbers een mooie wandeling maken rond het meer van Penne; gaan we naar de markt in Penne en maken we daar een wandeling door het oude centrum van Penne. Voor wie wil, doen we een rondleiding bij Oleificio Goccia d’Oro (leuk om te zien/horen hoe het proces van olijf tot olijfolie in z’n werk gaat). Een afwisselend weekprogramma met tijd voor ontspanning; er zijn een hele dag  en een middag ingepland om vrij te besteden.

Voor de culinaire vakantie hebben we nog 2 plekjes beschikbaar.

Heb je altijd al willen schilderen op een mooie plek in het buitenland? Kom dan naar onze schildervakantie. Van 3-6 juni geeft Ciska de Vries 3 schilderworkshops. Er wordt geschilderd met acryl en/of aquarel. Onder de bezielende leiding van Ciska worden de mooiste kunstwerken gemaakt. We gaan één dag naar de schitterende Campo Imperatore, een inmense hoogvlakte in Nationaal Park de Gran Sasso, waar de prachtige omgeving wordt vastgelegd op papier. Voor de inwendige mens wordt deze dagen gezorgd, dus het zal je aan niets ontbreken.

Het is mogelijk om aansluitend aan de schilderworkshops je verblijf nog te verlengen met 4 nachten. Wil je in die dagen nog zelf met de penseel aan de slag gaan, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Voor dit creatieve arrangement hebben we nog 4 plekjes beschikbaar.

Van ieder arrangement hebben we een uitgebreide flyer beschikbaar. Heb je belangstelling voor één van onze arrangementen en wil je onze flyer ontvangen, stuur een mailtje naar info@benbdolcefarniente.com en wij mailen je onze flyer zo snel mogelijk.

Natuurlijk hopen we van harte dat corona geen roet in het eten gooit en dat onze arrangement gewoon kunnen doorgaan. Zijn we te positief en moeten we toch annuleren vanwege reisbeperkingen, dan krijgt iedereen zijn aanbetaling teruggestort, dus dat hoeft geen belemmering te zijn om je op te geven 😉. Wij gaan ervoor!! Dus geef je op en wees erbij; we gaan er met elkaar weer een aantal prachtige herinneringen maken.

Natuurlijk kan je ook “gewoon” vakantie bij ons komen vieren! Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt en garanderen jullie een geweldig verblijf bij ons.

Related Posts