nl +31652203171 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Nieuwsbrief 24, feb.2019

De dagen worden langer, heel voorzichtig denken we al een beetje aan het voorjaar…. Mensen maken plannen voor hun zomervakantie en wij maken plannen om die mensen (wederom) een heerlijke (zomer)vakantie te bieden. We hebben een gezellige winter in Nederland gehad, waarin we veel tijd hebben doorgebracht met onze familie en vrienden. We zullen dat straks weer missen, maar het is ook weer fijn om naar ons eigen huis in Penne te gaan, waar we starten met de voorbereidingen voor ons derde seizoen. De reserveringen gaan heel goed; veel mensen hebben hun vakantie al geboekt, anderen twijfelen nog. Misschien trekt deze nieuwsbrief hen over de streep om te kiezen voor een onbezorgde, heerlijke vakantie in onze B&B.

Little Italy Event 2019

 

Op 1, 2 en 3 februari stonden wij op het Little Italy Event in Amsterdam. Wat een prachtige locatie om daar onze B&B te promoten. We hebben veel bekenden, maar ook heel veel nieuwe mensen gesproken. Veel mensen zijn met een folder van onze B&B naar huis gegaan. Wat zou het leuk zijn om een groot aantal van hen in onze B&B te mogen verwelkomen. We gaan het zien….

 


Combinatie-arrangement

Voor wie niet kan kiezen tussen de regio Abruzzo en Le Marche, hebben we samen met Frans en Carolien, de eigenaren van B&B Casa dei Colli in Mergo – Le Marche, een mooi combinatie-arrangement gemaakt. Je vliegt op een vrijdag vanaf Düsseldorf-Weeze naar Ancona en begint je vakantie bij B&B Casa dei Colli. Je geniet daar 4 dagen van al het moois dat de regio Le Marche te bieden heeft. Daarna reis je via het mooie stadje Ascoli Piceno, waar je heerlijk kan lunchen, naar B&B Dolce Far Niente, waar je 4 dagen geniet van de prachtige regio Abruzzo. Op zaterdag vlieg je vanaf Pescara weer terug naar Düsseldorf-Weeze. Wij en Frans & Carolien, de gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B’s, hebben allerlei tips om deze twee prachtige regio’s te ontdekken en natuurlijk om culinair te genieten in restaurantjes in de omgeving van hun B&B’s. Wat denk je van de schitterende Campo Imperatore in Abruzzo? Of van het prachtige Sibillini gebergte in Le Marche? Kom het met eigen ogen bekijken! Wij beloven jullie een geweldige vakantie met al het moois van beide regio’s! De kosten voor dit 8-daagse arrangement bedragen € 595,- (2 personen incl. ontbijt) Natuurlijk kan je ook een week in iedere B&B verblijven, een andere vertrek- en/of aankomstdag kiezen; vliegen vanaf en naar een andere luchthaven; alles is mogelijk 😉 Informeer naar de mogelijkheden van dit combi-arrangement bij: info@benbdolcefarniente.com of info@casadeicolli.com


Beoordelingen

Bij ons in de cantina ligt een schrift waarin onze gasten hun beoordelingen kwijt kunnen. Zodra onze gasten zijn vertrokken, duiken we gelijk het schrift in om te lezen wat zij hebben geschreven. We lezen heel vaak hartverwarmende, lieve berichten, soms in dichtvorm en zelfs een keer in spiegelbeeld geschreven, waarin onze gasten vertellen hoe geweldig ze het bij ons hebben gevonden. Van zulke complimenten worden we blij en dan weten we weer waar we het allemaal voor doen. Booking.com en Zoover reiken jaarlijks awards uit aan accommodatie-eigenaren. Op onze Booking.com award 2018 prijkt een prachtige 9,6. Helaas ontvingen wij van Zoover geen award omdat we afgelopen jaar net niet voldeden aan het daarvoor vereiste aantal beoordelingen. Jammer, zeker omdat Zoover onlangs een top 10 van B&B’s in Italië met Nederlandse eigenaren heeft samengesteld; met onze 9,6 hadden we anders op een mooie 7e plaats gestaan!! Bij Tripadvisor wordt er beoordeeld met sterren; daar scoorden wij de maximale 5 sterren! Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer onze uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken; wij hebben er in ieder geval weer enorm veel zin in!

Wisten jullie dat:

* 24 april onze eerste gasten komen
* van 1-6 mei 10 vriendinnen bij ons vakantie komen vieren
* de schildervakantie in juni helemaal volgeboekt is
* voor de kookweek van 28 september – 2 oktober nog enkele plekken beschikbaar zijn
* we in oktober weer een Pilatesweek organiseren
* er dit jaar een hottub in onze tuin komt
* Abruzzo volgens Forbes behoort tot de 24 beste regio’s om van je pensioen te genieten
* ook wij Abruzzo een prachtige regio vinden

Related Posts